Snabb och god frukost

Snabb och god frukost

 

Snabb och god frukost.

.

Godmorgon sköna söndag!

.

Den bästa måltiden på dagen är ju ändå frukosten. Här delar jag med mig utav min absolut bästa omelett. Det är laxomelett med halloumiost. En frukost som man håller sig mätt länge.

.

50 g halloumiost
1 tsk olivolja
10 små squashskivor
2 ägg
salt och svartpeppar
2 skivor rökt lax
lite färska örter

Skär halloumin i kuber. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn ost och squash i några minuter. Vispa ihop ägg, salt, och svartpeppar och häll smeten i pannan. Skär laxskivorna i bitar och lägg på omeletten när den börjar bli klar. Dekorera med valfria färska örter. (Jag väljer alltid att föra mina omelett inbakade, men det är valfritt).

.

Önskar er alla en toppen fin dag!

Kram/Carola

tillvisitkort2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *