Reklamsamarbete med National Geographic: The Long Road Home

 

Nu var det dax för ett filmtips

Nu när hösten och kylan kommer närmare så finns det inget mysigare än att krypa under täcket och se på en bra film. Denna filmen The Long Road Home, från National Geographic blev jag tipsad om att se.

Filmen är baserad på Martha Raddiz bästsäljande bok med samma namn. Den handlar om  den första kavalleri uppdelningen från Fort Hood som den 4 april 2004 blev trakasserad i Sadr City, Bagdad. En dag som senare blev känd som Black Sunday! Den handlar även om deras kamp för överlevnad, såväl sin egen som deras familjer plågsamma väntan i hemmen i Texas.

Denna och många fler filmer blir det under täcket här hemma hos oss nu i höst och vinter. Just nu har jag inte tid egentligen till att se på film, jag har fullt upp med studierna, min Lia plats samt mitt extra jobb som jag bara älskar.  Här hemma är jag inne i en period där allt går i 110. Men allt detta kommer att lugna ner sig snart och då blir det film mys i sängen, längtar. Nu skall jag laga något gott ur min LCHF receptbok så jag har middag till i morgon.

Ses senare, kram //CC

.

.

.

Sponsrat inlägg med reklam för National Geographic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *