Reklam: Från Sverige – Svenskmärkning

Hello.

Hur många känner till märkningen ”från Sverige” Det är en frivillig ursprungsmärkning av råvaror som anger att maten är från Sverige och råvarorna måste uppfylla vissa kriterier för att kunna få denna märkning. Från Sverige har funnits som varumärke sedan 2016 och fler o fler företag hänger på denna trend.

Ni som har följt mig vet att jag har en stor passion för mat och när jag lagar något så använder jag mig alltid av bra råvaror. Jag är av den åsikten att har man bara rätt bas så kan allt bli gott i matväg. Jag brukar alltid köpa lokalt för att kunna få den där rätta känslan i rätterna. Detta med ”Från Sverige” gör det bara lättare för mig när jag väljer i matvaruaffären. Speciellt nu när det är grilltider och man vill grilla något som man inte brukar göra, för i ärlighetens tecken så blir det lätt att man tar det man brukar göra när det är dags att välja kött. Just bara för att utbudet av kött med hög kvalitet inte är så omfattande som man vill. Men från och med nu kommer jag att titta efter den blå/gula märkningen när jag handlar, detta känns riktigt bra!!

Hoppas att ni också kommer att titta efter denna märkning efter detta.

Ha en underbar söndag vänner

Kram//CC

 

Detta är ett reklam inlägg ihop med ”Från Sverige”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *