Nya poster från Poster Store

 

Här om dagen beställde jag två nya tavlor från Poster Store. Tavlorna Ballerina och Window Lights, vacker  fotokonst poster med motiv av solljus som skiner in genom ett fönster.  Det är likt våra två stora fönster som vi har i vardagsrummet på undervåningen här. Jag föll direkt för dessa två tavlorna när jag satt och googlade runt på nya posters.

Vårt vardagsrum blir nog aldrig klar?;) Det är ett udda rum med högt till tak (5meter) ena väggen har en förkortad vägg där det är en balkong från övervåningen.  Gavlarna är 5 meters helvita väggar och framtill i rummet så är det täckt med två stora fönster. Den ena gaveln har jag en tavla som sitter högt upp över vårt vita piano och det känns riktigt bra. Men den andra gaveln känns svår att glasera tavlor på.  Jag har ställt dem mot väggen för att känna efter var jag ska sätta upp dem. Men jag är super nöjd med motivet!!

Jag har nästan köpt alla mina tavlor från Poster Store då jag tycker om deras motiv och kvalité. Stort utbud har dem också.

Kika gärna in hos dem, Poster Store för att se deras stora utbud!

Kram<3

 

One thought on “Nya poster från Poster Store

  1. Fina tavlor!
    Och tack för tipset! Jag klickade in på Posterstore och hittade mycket fint där, så det blir nog en beställning för min del också så småningom 🙂

    Ha en fin dag ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *