Nya julsmaker från Nespresso

I torsdags var jag på en Masterclass med Nespresso där dom bland annat presenterade alla julens smaker.

Variations Paris Praliné. En harmonisk kaffeblandning med smak av hadselnöt och påminner om kanderade mandlar.

Variations Paris Macaron är en som det låter en inspiration av de berömda macaronerna i Frankrike. Det är nog min absolut favorit!

Dessa två är klart årets favoriter bland Nespressos sortiment. Och att toppa kaffelatte med Nespressos egna kakor Amaretti (mandelkakor) är decembermånadens varma dryck i vår familj 😀 Igår kväll drack jag denna med en skvätt Disaronno i botten, sedan en Nespresso Praliné, massa skummad mjölk och sedan smulade mandelkakor på toppen. Jag fick också många nya härliga uppslag till nya kaffedrinkar på masterclassen i torsdags, jag ska visa er mer här på bloggen framöver om detta.

Nu ska jag mysa under filten med en kopp av denna Nespresso och starta dagen lugnt 😉

Njut dagen,

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *