Ny cool poster på Jack Nicholson pryder vår vägg

Ny cool poster på Jack Nicholson pryder vår vägg

 

Ny cool poster på Jack Nicholson pryder vår vägg

 

Ny cool poster på Jack Nicholson pryder vår vägg

.

.

.

Tjingeling

Här hemma lever vi i ett byggkaos för tillfället. Projekt tv hylla /elementskydd är i fullgång och det är sågspån överallt förutom här där jag fotar idag. 🙂

Medans min man bygger så håller jag på att ta fram en personlig tavelvägg. Med nya snygga poster så kan man lätt göra om sitt hem och sätta sin personliga prägel. Jag älskar skådespelaren Jack Nicholson, jag gillar hans arroganta men ändå charmiga karaktär han är egen och så är även denna vägg tänkt. Det är roligt när man hittar poster som inte hänger i allas hem, det kan kännas lite stillöst ibland att alltid följa trenden. Jag hittade en nya hemsida som sålde snygga och  lite annorlunda posters, Pixers™.   Det är en stor butik som har en väldigt stort sortiment så här kan man hitta det där lilla extra och udda som inte alla andra har, vilket jag tycker är roligt!

När man som jag är intresserad av inredning och dess trender så blir det lätt att alla hem ser likadana ut till sist, då kan det vara kul att hitta lite annorlunda saker som sticker ut vilket jag känner att denna tavlan på Jack NIcholson gör. Den är lite otippad i vårt strikta, minimalistiska och perfekta hem är annars. Här är inget extra utan alla detaljer är väl utvalda i minsta detalj till och med ”Jack tavlan”.

.

Ny cool poster på Jack Nicholson pryder vår vägg

.

.

Kram/Carola

 

 

One thought on “Ny cool poster på Jack Nicholson pryder vår vägg

  1. Hejsan! Ser att du handlat på pixers. Jag funderar på ifall det är ett seriöst företag ? Mvh. Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *