Måndagsmorgon och fruktskålen är laddad för en ny vecka

Måndagsmorgon och fruktskålen är laddad för en ny vecka

Måndagsmorgon och fruktskålen är laddad för en ny vecka. Denna veckan kommer bestå av utmaningar när det kommer till viktminskningen. Det är både fettisdagen, alla hjärtans dag och barnen har lov från skolan. Det är ju denna veckan som jag i vanlig ordning hade gått ner till småstadens lunchrestaurang på buffen och ätit med barnen. Jag hade ätit en god semla och choklad på alla hjärtans dag. Men nu är det annorlunda i år. Min karaktär ställs på prov. Jag kommer slopa allt men jag kommer att lägga mina PP på en semla, det måste man bara ha på fettisdagen 🙂 Och jag har redan planerat för den dagen så det rymmer i de kalorier som jag får äta på en dag.

Önskar er en fin vecka vänner!

Kram<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *