I kväll blir det att slappa i soffan bredvid min älskling

I kväll blir det att slappa i soffan bredvid min älskling

I kväll blir det att slappa i soffan bredvid min älskling

I kväll blir det att slappa i soffan bredvid min älskling

I kväll blir det att slappa i soffan bredvid min älskling

Då är vi just hemkomna från skyltsöndag ute på stan med en stor dos julstämning med tomtar och lucior. Nu är jag helt slut och måste slänga mig i soffan innan det blir julgröt, vörtbröd med julskinka och julmust med efterrätt pepparkakor med glögg. Jag ska bara ladda lite här hemma i soffan innan jag sätter fart igen 😉

Jag känner mig som hunden i soffan ni ser 😉 Slapp och slö. Men man måste ladda i mellan och blogga också, inte sant?

Puss och kram vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *