Härliga färska frukter förgyller min tillvaro så här års

Härliga färska frukter förgyller min tillvaro så här års

Härliga färska frukter förgyller min tillvaro så här års

Som jag tidigare skrev här på bloggen och på mitt Instagram så har jag gått med i viktväktarna i tisdags. Det som är en stor fördel med Viktväktarna är att jag får äta hur mycket frukt jag vill. Jag äter minst en frukt om dagen, gärna banan och mango som är mina favorit frukter.Så hår ser min frukost ut sedan några dagar tillbaka, jag serverar denna skålen samt två kokta ägg och en kopp kaffe med mjölk. Denna talrik är 0 pp 😉

Kolla in min nya matchande Iphone skal från  Ideal of sweden 😉 Den är så där rolig, ful men ändå snygg på något vis.  Jag köpte den av min kompis som gjorde ett felköp, hon tycket inte den var så rolig när hon väl kom hem, och kanske kan förstå henne 🙂 Men jag blir glad av den!

Idag ska vi laga banan pannkaka till mellanmål  som ska serveras med vanilj glass och blåbär (recept kommer)

Puss&Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *