Happy friday

Då blev det fredag snabbt igen. jag tycker dagarna går så vansinnigt fort nu för tiden. Eller är det ett täcken på att man börjar bli gammal? Allt går liksom fort nu för tiden, en arbetsvecka startar med en måndag och vipps så är det fredag, en tjej kväll med vänner startar med att man sminkat sig hemma Sedan möts man upp på stan tar ett glad och vipps så gick 5,6 timmar och det är dags att gå hem igen, eller en serie på Netflix med flera avsnitt som man sett fram emot att man ska krypa upp i soffan och riktigt njuta av serien så står man snart där och serien är slut. Tycker allt går för fort idag, jag har alltid fullt upp. Det var längesedan jag kände mig uttråkad och att något man gjorde kändes långtråkigt! Ibland saknar jag den känslan?

Idag startade jag dagen med att vara patient på mitt jobb, jag fick min tandkrona på plats och det blev riktigt snyggt och bra. Jag med mitt kontrollbehov har ju aldrig riktigt kunna slappna av hos tandläkaren då jag upplever det rätt jobbigt att ligga där lite utlämnad i tandläkarstolen. Men idag kände jag mig inte alls nervös eller liknande, det var riktigt behagligt! Jag vet att jag är i trygga händer på vår tandläkarklinik!! Eftersom jag har haft tandläkarskräck när jag var i unga år då jag hamnade hos en mindre trevlig tandläkare i 18-års åldern som satte skräck i mig under några år så har jag stor empati för dom patienter som känner ett obehag av att gå till tandläkaren. Det är viktigt hur man bemöter patienter och att man behandlar individanpassat efter patientens behov. På jobbet har vi även musik för att lugna patienter så när jag fick min tand ”preppad” så spelade vi Plura under hela behandling och lite Elvis (individanpassat?) Ni fattar att jag blev lugn då, bra musik och bra kollegor!

Så nu sitter jag här i soffan med en kopp kaffe och bloggar med en ny fin tandkrona? En bra start på en trevlig helg!

Önskar er alla en fin fredag!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *