Godmorgon med en rykande färsk tidning och en kopp kaffe

Godmorgon med en rykande färsk tidning och en kopp kaffe

Det bästa med att vara uppe före alla andra i familjen är att man kan njuta av tystnaden med en tidning och en kopp kaffe. Idag känner jag ett härligt lugn i magen.  Idag har jag faktiskt inga planer för dagen 🙂 Kanske blir det en sväng ner till Göteborg för att kolla in lite inredning till badrummet?  Vi har ett stort projekt framför oss med att göra om vårt enkla badrum. Vill ha en strörre badkar (mer modernt och kantigt) nytt kantigare handfat och en skåp för handdukar mm. Allt ska vara mer minimalistiskt och stilrent! Men jag drar mig lite för det, och kanske tar jag bara och njuter av lugnet som infinner sig här hemma denna dag.

Kram Carola

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *