test4
nyastLÅGNNN.HÖGER
Tävlingar som pågår nu, klicka på bilderna:
Room of Karma är en Livsstilsblogg där jag vill ge er läsare inspiration till inredning, mode, familjeliv, tips och en stor dos feelgood.

Copyright

Om ni lånar mina bilder vill jag att ni talar om det för mig samt länkar till roomofkarma.se då alla bilder är tagna av mig om inget annat står i texten.

BLOGGARKIV

Mode & kläder
Toppblogg.seBesökstoppen

RofK ÄR SKRIBENT HÄR
RofK ÄR SKRIBENT HÄRFAB KOPPAR VAR DET HÄR JA!

 

.

Ja, då är våra kopparstolar på plats. 

.

.

.

.

.

Tjing Fab Fredag!

.

Mår ni bra alla fina läsare?!.

Här är det verkligen toppen denna strålande fina fredag. Idag har jag haft härlig egentid då jag har både hunnit med att storhandla mat, träna och druckit kaffe i solen med en god vän. Vissa dagar får man verkligen till det:)!.

Som jag skrev tidigare i veckan så har jag haft projekt måla gamla pinnstolar koppar färgade, och vipps så blev dom faktiskt helt moderna igen dessa gamla billiga stolarna jag hittade på en loppis här i småstaden. Ett bra och billigt sätt att piffa till sitt hem. Här får ni se mer av stolarna. Jag har målat två stolar som står på gavlarna av matsalsbordet. Ni får se en helbild lite senare i veckan för nu vankas det fredagsmys middag och hemmagjord äppelkaka till efterrätt, mums! Hinner inte fota mer idag, hihihi.

.

.

Brevid denna kopparstol så tänkte jag köpa mig denna vita Tray table side från Hay finns att klicka hem här på rum21. Jag skall ha detta bordet som en drinkbord mm. Ni kommer att få se senare här på bloggen.

.

.

Nä, nu vänner köööööööööör vi fredagsmys!!

.

.

KRSM

5 Responses to “FAB KOPPAR VAR DET HÄR JA!”