Ett skönt strandhäng i Varberg

Godmorgon nya varma sensommar veckan

Alltså vilken totalt underbar helg vi haft med riktig värme och strandhäng. Jag älskar när det värmen börjar uppnå närmare 30 grader varmt 🙏🏻 (när man är ledig) inte de dagar då jag jobbar som idag 😉 Men å andra sidan så har man sköna kvällar man kan åka ut och bada, åka båt eller promenera.

Igår var vi här på Brittas Strandveranda i Varberg, ett avslappnat strandhäng med drinkar och mat mitt på stranden i en sköna strandsängar under strå parasoller. Även hundar var välkomna hit 😀

Nu ska jag hoppa i kläderna och fixa till mig för arbetsdagen. Jag som fortfarande är inne i en härlig semestermood (i alla fall på helgerna).

Ha en bra start på veckan vänner!

Kram

❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *