Ett par drinkar på Steam Hotel skybar

Kolla in min instagram så får ni vara med när duktiga Salar röker örter till min Gin och blandar världens mildaste och godaste Martini jag någonsin druckit. Han bjuder verkligen på en uppvisning och kurs i drinkar.

Ja men då var man äntligen här på Steam Hotel. Har länge velat åka hit och bara hänga i den a fina miljön. Men mest av allt ville jag åka upp till Skybaren och dricka drinkar från just denna bartender som är helt fantastiskt duktig på att ta fram smaker ur sprit. Vi fick inte bara drinkar, utan vi fick en fantastisk upplevelser och en massa ny kunskap runt gin och andra sprit sorter.

Barnen drack alkohol fria drinkar och var super nöjda av bara vistelsen där uppe med utsikt över båthamnen.

Hit kommer jag/vi att återvända igen. Just för den fantastiska hotell men mest för den proffsiga men ändå avslappnade personal som gör detta hotel så trevligt! Det är inte många ställen i Sverige där det är riktigt fin mat och drinkar med topp miljö, och där till ändå ge 100% service med en avslappnad känsla. Det är nog ändå detta hotell/restaurang/bar unika med. Sånna här platser hittade vi många av i Polen men här hemma i Sverige är dom inte så många.

Vi kommer tillbaka!

PUSS & KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *