En varm kväll med saffransdoftad fisksoppa & Champagne

Inget är så härligt som ljuvligt varma sommarkvällar, go mat och dryck med fina vänner.

Här om kvällen firade vi min examen som jag tog den 8:e juni och att Petra startade sin semester med några dagar ner hos mig på Västkusten.

Jag ska berätta något löjligt och mer pinsamt, i examenpresent så fick jag bla en flaska champagne Pol Roger. Och jag ska nu erkänna att jag har ALDRIG druckit denna fantastiska dryck tidigare. Men det skulle jag aldrig gjort! För nu har jag blivit kräsen inom champagne området också 😂 Pol Roger är klart den bästa champagne jag druckit i mitt liv! Ska då tillägga att jag oftast köper Moet chardon och Larsen.

Sedan fick jag lärt mig denna kväll av min vän Petra och bloggerskan Husetsjoljus att lakrits är en champagne upphöjare. Så vi åt lakris chips till en utav flaskorna denna kväll, och ja det var verkligen en fullträff!

Nu har vi en annan fest att förbereda för som äger rum i helgen!

Alltid fullt upp 😉

Kram, ses i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *