En biopremiär, en ostbricka och Idol

 

 

Har ni varit och sett Solsidan än? Om inte så måste ni boka in en bio snarast. Vi var och såg Solsidan på biopremiären igår hela familjen och jag säger bara WOW den var riktigt bra! Jag ska inte skvallra mer än vad reklamen gör om vad som kommer att hända, men jag måste bara säga att om ni tycker som jag att Ove har varit pinsam i tidigare avsnitt så är det inget mot vad han här i detta avsnitten. Ta med er skäms kudden för den kan behövas när han besöker en föreställning i Torekov 😉

Sedan gick vi hem för att mysa i soffan med lite ostbricka och se Idol. Och mina två favoriter kom nu till final efter gårdagens avsnitt. Jag har lagt mina röster på Hanna och Chirs  från dag 1 jag började följa detta program. Men nu blir det svårt nästa vecka för jag gillar verkligen både dessa två lika mycket!

Vilken röstar ni på vänner?

Kram CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *