I dag hyllar jag näthandel och klarna (Reklam)

Jag tror att Klarna är det bästa som har hänt sedan nätshoppingen kom!

När jag handlar på nätet så väljer jag oftast de butikerna som samarbetar med klarna före de butikerna som inte gör det. Detta gör jag inte för att jag vill ha något på avbetalning, utan tvärt om. Jag väljer alltid faktura så slipper jag lämna ut mitt kort nummer till kredit och pleti på nätet. För det har jag alltid varit försiktig med, man vet aldrig vem som sitter på andra sidan.

Jag var ute en sväng på stan förra fredagen och då konstaterade jag att det har förändrats en hel del i dem befintliga butikerna. Förr såg jag alltid det som en upplevelse att gå runt i butiker och få service och få det där lilla extra som man inte kan få på näthandeln. Men den uppfattningen ändrade jag när jag var ute i fredags, service är en bristvara i samtliga butiker. Samt att dem inte har något hemma, dem får några plagg i varje storlek för att slippa ha det liggandes på lager. Så varför skall man handla i butik?

Så med detta inlägg så hyllar jag både näthandeln och Klarna som betalmedel!

 

Detta är ett reklam inlägg i samarbete med Klarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *