Bästa starten på dagen, en kopp Nespresso

Bästa starten på dagen, en kopp Nespresso

Bästa starten på dagen, en kopp Nespresso

Bästa starten på dagen, en kopp Nespresso

Bästa starten på dagen, en kopp Nespresso

Godmorgon mina vänner och glad Torsdag på er! När solen skiner in i vårt hem så får man skynda sig fram med kameran 😉 Det är liksom inte varje dag som man sitter och dricker kaffe vid frukostbordet och solen skiner så här års i Sverige!

Igår hade jag tenta och idag får jag börja på mitt stora examensarbete.  Jag ska intervjua människor inom tandvården och läsa en massa fakta på Odontologiska biblioteket i Göteborg. Mycket fakta ska fram och jag känner mig laddad faktiskt!

Men först en kopp kaffe till och ett hej till er här inne på bloggen.

Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *