Att träna på stranden med Gunnar Söderström

Att vara ett stort gäng och träna tillsammans på stranden här nere i Malaga är helt fantastiskt skönt! Vi hade ett fantastiskt bra träningsväder, vi hade 27 grader varmt och lite sol. Efter träningen sprang vi ut i havet och svalkade oss -ljuvligt!

Vår träningsledare var inte mindre än den kända Gunnar Söderström med temat våga vara så bra du kan! Vi lärde oss stretcha, träna och hur viktiga våra tankar är. Det blir som du tänker, tankarnas kraft vilket va MYCKET intressant! Jag känner mig så peppad med allt vad jag lärt mig på denna resa så jag har haft stretchövningar med familjen i helgen.

Ni som inte vet vem Gunnar Söderström är så kan ni googla på hans namn och följa många av hans bra träningsprogram, han är fantastisk!

Ha en fin dag vänner.

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *