Att ta en EGO Öl på Taket

http://roomofkarma.se/wp-content/uploads/2018/07/img_3825-4.movhttp://roomofkarma.se/wp-content/uploads/2018/07/img_3816.mov

Tänkte visa er lite filmer från TaKet som är en fantastisk terass med utsikt över Göteborgs hamninlopp, men nej det ville inte WordPress appen.

Jag blir tokig på denna appen. Den väljer vilka bilder han lägger ut med svart ruta som ni ser på inlägget tidigare idag (inlägget En kväll på Bar Himmel) utan någon fin försättsbild.

Men filerna i detta inlägget ser ni bara en massa bokstäver och siffror som man ska fatta som läsare att man kan klicka på för att se en fil? Blir så jäkla trött! Som det är just nu så är det slumpen som gör vilket det blir av dessa två. Jag har inga inställningar när jag lägger ut filmerna som jag gör med en bild.

Jag får verkligen ingen ordning på det här. Finns det någon bloggare där ute som bloggar genom WordPress och använder sig av appen som kan hjälpa mig hur jag kan ställa in funktionen över filmerna jag lägger ut?

Jag har googlat och ser att många ställt denna fråga om filmer på WordPress appen som inte riktigt fungerar för alla. Men hittar inget riktigt bra svar dessvärre?!?

Min tanke är att försöka gå helt över till att blogga via telefonen lätt och smidigt för att kunna blogga när man mer är ute på resor mm i sommar. Det är lättare att svara på kommentarer också. Och det är så roligt att lägga ut filmer så man går mer en känsla över stämningen och får höra ljuden mm. Så är det ju på Instagram men jag tycker Instagram har blivit sämre och vill använda mig av min kanal roomofkarma.se mer framöver då jag kan styra filmernas längd och att ni får ett nyhetsvärde när jag är ute på saker direkt. På bloggen får ni mitt senaste inlägg dagligen.

Min förhoppning är att kunna blogga lite spontanare men det medför att bilderna inte alla gånger blir redigerade som det inte blivit i detta inlägg. Men ibland är det kanske det som är charmen att man blandar upp bilderna tänker jag ?

Så jag ber ödmjukt till er som är lite tekniska och sitter inne med lite kunskap om wordpress och bilder, snälla hjälp mig, ge mig lite tips och råd för jag har helt kört fast nu!

Ha en fin fortsatt bra dag!

/Carola ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *