Älskar färska snittblommor

Älskar färska snittblommor

 Vad jag älskar färska snittblommor, det känns så fräscht och lyxigt med färska snittblommor i ett hem.  Nu vid juletid så köper man färska blommor lite mer än vad man gör annars under året kanske? Eller när jag tänker efter så köper jag nog färska blommor rätt ofta, faktiskt nästan varje helg. Ibland blir det större blombuketter och ibland blir det bara någon grön kvist med en blomma som här ovan. Men blommor det blir det nästan varje vecka.

Nu längtar jag till helgen då jag ska åka på Spa med den tandläkarklinik som jag jobbar på för tillfället. Vi ska ha julbord på ett spa med övernattning och en massa mys, ska blir himla trevligt då alla är så goa och roliga på den kliniken. Bra arbetskamrater på ett bra ställe kan ju inte bli annat än bra 🙂

Denna veckan ska jag på ett julbord till med Lindex gänget, jag jobbar ju lite extra där också 😉 Och i somras så jobbade jag där heltid. Det är också ett skönt gäng med roliga och goa medarbetare måste jag säga. Jag har haft tur med arbetskamrater och arbetsplatser. Jag gillar verkligen dem jag jobbar med, och jag har känt mig omtyckt överallt faktiskt.

Men idag är det bara tisdag och jag har en hel del att göra med skolan så idag blir det att plugga hela dagen!

Ha en fin dag vänner, vi höst snart igen!

Puss & Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *