Jag är en hemmakatt som älskar mitt hem

Jag är en hemmakatt som älskar mitt hem

 

Jag är en hemmakatt som älskar mitt hem

 

Jag är en hemmakatt som älskar mitt hem

 

 

 

 

 

Det bästa som hänt mig under 2016 var att flytta till denna nybyggda lägenheten. I detta huset har småstadens Arbetsförmedling, försäkringskassan och Skatteverket legat det senaste 20 åren. Huset är gammalt i sig, byggdes 1996. Förra året byggdes detta husets innehåll om till 10 st lägenheter. Läget är helt centralt och har enligt mig stans bästa läge! Vi ligger liksom på rätt sida centrum om man säger så.  Jag är som katten Gustaf, aldrig lämna mammas gata ni vet:). Så jag har haft bara några meter till min arbetsplats som ligger på samma sida som min bostad. Det gäller att välja sida haha.

Jag är en hemmakatt, jag älskar att gå hemma och skrota, damma, städa, flyta om möbler vilket jag alltid gör när jag städar. Jag liksom belönar mig själv med färska snittblommor eller att flytta om lite så att man faktiskt ser att jag har varit där och städat. Eftersom jag är en pedant så innebär det i praktiken att jag flyttar om krukor, ljusstakar och lampor flera gånger i veckan eftersom jag städar ofta och hatar damm. Ja vad skall man säga, det finns ju värre vanor. Jag röker inte, jag dricker väldigt lite, jag har inga dyra hobbyn än så länge:) Ja här har ni en riktig hemmakatt som älskar sitt boende till 100%. Jag är dekoratören som bor inom mig som leker här hemma. Åren jag utbildade och jobbade som dekoratör har satt sina spår . Men det var tungt för kroppen, det är inte lika glamoröst som det låter att jobba som dekoratör och inredare.  Det är mer glamoröst att inreda hemma och fotografera och lägga ut här på bloggen:)

Denna lägenheten har spännande vinklar, udda lösningar och högt till taket. Vi hade en golvläggare som besiktade golvet i höstas när de skulle lägga om alla golven i vårt hem, vilken var en prövning som ni kanske kom ihåg. Men det första han sa när han kom in hos oss va, wow det här är ingen massproduktion av lägenhet .Helt klart unik!. Och den är så himla ljus så man nästan behöver solglasögon inomhus med de stora fönsterpartierna och alla de vita väggarna bländar än nästan. Ljusterapi. det var just så jag ville ha det. Jag bara toook älskar mitt hem och det gör vi alla i familjen. Jag mår så bra att bara vara här hemma och njuta. Just nu ligger barnen i badkaret och badar och jag dricker te i soffan på nedervåningen och tittar upp på de roliga vinklarna och knäpper av några bilder och lägger ut här på bloggen till er för att visa vår udda knäppa och underbara lägenhet. Jag vet att det är osvenskt att skryta eller prata bra om sig själv  men det är inte om mig jag skryter utan om lägenhetens utformning. Jag är så glad och tacksam att bo just här!

Vad gör ni idag vänner? Här är vi alla lite förkylda och slappa så vi försöker kurera oss för att komma på banan nästa veckan då alla skolor startar. Vi hade tänkt att se på den omtalade norska serien Skam. Jag har hört mycket om den men jag har faktiskt inte sett den. Jag tänkte se den tillsammans med min stora dotter lite senare idag.

Sköt om er vänner!

Kram/Carola

 

2 thoughts on “Jag är en hemmakatt som älskar mitt hem

 1. Är också en hemmakatt.För mig går det i perioder när jag möblerar om och flyttar omkring saker. Min man är så rolig,tror alltid att jag har köpt nytt,fast jag bara har flyttat på saker ? alltid kul att gå in och läsa din blogg och få lite inspo,så min undran är vart de coola tavlorna kommer ifrån? Mvh Alexandra

  1. Hej Alexandra!
   Vad roligt att min blogg ger dig inspiration! Tavlorna finns hos Yellowkorner,se
   Ha en fortsatt bra kväll!
   kram Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *