Gateau lanserar parfym

Gateau lanserar parfym

 

Gateau lanserar parfym

.

Vill du känna doften av nybakat bröd utan att behöva baka? Nu kan du ta en rejäl genväg, brödparfymen är här!

Nybakat på flaska. Doften av nybakat väcker ljuva minnen, men skulle du vilja gå omkring och dofta surdeg? Brödtillverkaren Gateau har faktiskt tagit fram en parfym som doftar nybakat surdegsbröd.

Detta låter kanske galet, men i samband med nyöppningen av en ny butik i Göteborg passar Gateau på att lansera en parfym som luktar bröd med motiveringen att ”få saker andas så mycket njutning och vardagslyx som nygräddat bröd”. Parfymen är framtagen med doftexperter och ska dofta nybakat surdegsbröd till ditt hem.

Parfymen heter ”Eau de Gateau” och finns som provkollektion i en begränsad upplaga. Jag tycker faktiskt att den är riktigt rolig och doftar verkligen nygräddat surdegsbröd, super mysigt att spruta i köket innan frukosten:).

.

Gateau lanserar parfym

 

Gateau lanserar parfym

.

En påse fylld med läckerheter från bageriet följde med hem här om dagen då jag även fick med mig denna parfymdoft. Om ni har vägarna förbi Gatueau när ni är i Göteborg så tycker jag att ni skall köpa deras otroligt goda Fikon och portervin marmelad, för den är magiskt god! Passar perfekt till en ostbricka.

.

Ha en fin dag vänner!

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *