Halloween på Liseberg 2016

Halloween på Liseberg 2016

 


Halloween på Liseberg 2016

 

Gör dig beredd på en skrämmande höst!

Årets Halloween på Liseberg är både längre, större och mer skräckinjagande.

Under 13 ödesdigra dagar fylls nöjesparken med allt från ännu fler hårresande skräckhus och ljusskygga figurer till barnsligt bus och godis – utöver 30 Halloween-öppna karuseller och nervkittlande berg- och dalbanor. Smygstarta höstlovet redan den 21 oktober! Halloween-säsongen 2016 pågår 21–23 okt och 28 okt–6 nov.

.

Halloween på Liseberg 2016

.

Nytt för i år är är Distrikt Z – ljusskygg nyhet I området vid Balder, bland utbrunna bilvrak, rostigt metallskrot och containrar, väntar de levande döda på att du ska ge minsta ljud ifrån dig. Personalen som befunnit sig i området har i panik tagit sig in på ett kontor – en bra plan tills en ruta plötsligt krossas… Vågar du besöka nya skräckhuset Zombie?

Vill ni läsa mer om årets Halloween på Liseberg så kan ni klicka här.

Nu har vi bokat vår årliga Halloween middag full av lekar, bus och godis. I år blir temat vampyrer på bal. En middag med svara linnedukar i klädda långa svarta klänningar, vampyr tänder, svarta naglar och blod runt munnen. Varje år har vi olika teman. Detta är lika roligt för oss vuxna som för barnen tro mig! Vi har lite aktiviteter och lekar denna dagen och givetvis knackar vi dörr och leker godis eller bus hos vänner.

.

Ha en fin kväll vänner!

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *