Borta bra men hemma bäst

Borta bra men hemma bäst

 

Borta bra men hemma bäst

 

Borta bra men hemma bäst

 

Borta bra men hemma bäst

 

Borta bra men hemma bäst

.

.

.

 

Borta bra men hemma bäst!

.

Åhh vad jag trivs i vårt nya hem. Vi har haft det jätte härligt på alla vis i Skåne och Köpenhamn som vi har tillbringat den senaste veckan. Men jag är en riktig hemma katt nu efter flytten, det kanske jag har varit lite innan men nu är jag verkligen det. Allt är så vitt, rent och minimalistiskt. När vi kom hem och öppnade dörrarna så mötes vi av den där nybyggda lukten. Jag ställde mig i hallen och tog ett djupt andetag och blundade och bara njöt av denna rena och nya lukten, den kommer inte att finnas här för alltid så det är bäst att njuta av den medans den finns.

Vi har väntat med att sätta upp saker på våra helt vita och oförstörda väggarna. Vill inte ha några fula hål efter saker som hängt och blivit borttaget. Men i går satte vi upp två tavlor till. För många år sedan köpte jag dessa rostfria ramarna från George Jensen. Jag köpte 5 st och dem har fått hänga med i alla år. Och nu har vi fått upp 4 st av dessa ramar på ett litet udda sätt. Jag vill inte ha mycket på mina väggar, utan det som hänger uppe skall vara något speciellt och sättet som de hänger på känns lite spännande. Jag kan dock inte ta på mig äran för iden för det var faktiskt min man som kom på detta. En av de saker jag och min man har gemensamt är inrednings intresset. När vi skall få inspiration för inredning så åker vi till Köpenhamn det har vi gjort i alla våra 20 år som vi har hängt ihop. Min favorit är Arne Jacobsen och min man  han gillar Piet Hein och Jonas Bohlin. Idag var det ett magiskt vitt ljus som strålade in i våra stora fönster så jag kände att jag ville knäppa av några bilder från vårt hem för att visa er vår senaste tavlor på väggen.

.

Ha en fin kväll vänner, så ses vi i morgon!

Kram/Carola

 

 

2 thoughts on “Borta bra men hemma bäst

  1. anette says:

    Förstår dig precis, jag bara älskar doften av hemma (även om inte här doftar nybyggt) när jag varit borta ett tag. Hemma är bäst. Kram Anette

  2. M says:

    Så snyggt det blev med tavlorna ”runt hörnet”.
    Förstår att du trivs i denna lägenhet, med allt detta ljuset

    //M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *