MAYBEAUTY FACE MASK & FACE PORE

MAYBEAUTY FACE MASK & FACE PORE

 

MAYBEAUTY FACE MASK & FACE PORE

 

MAYBEAUTY FACE MASK & FACE PORE

 

Godmorgon

.

Vi är många som använder den populära ansiktsmaskerna från Maybeauty. Jag har under flera år använt mig utav Face masken som rensar min hyn på djupet, tar bort pormaskar och döda hudceller. Den är helt ljuvlig och går fort att använda så man hinner faktiskt att göra det lite då och då. Denna produkt är en av dem bästa på marknaden jag har testat faktiskt, tycker jag helt ärligt!!

Men nu har jag även testat en ny produkt från samma leverantör, och det är Pore masken som suger ut överflödig talg och fett i hyn som gör porerna mindre.  Applicera ut Pore masken i ansiktet, låt den stelna i 15- 20 min och skölj sedan av med ljummet vatten. Denna masken gillade jag då konsistensen påminner om lera. Och huden blev jätte mjuk och len med det samma.

Just nu har jag ett riktigt bra erbjudande till er där ni får 30 % på detta paketet med rabattkoden carolaface30 eller klicka HÄR för en direktlänk till erbjudandet där koden aktiveras automatiskt. Tveka inte på att testa, ni kommer garanterat bli jätte nöjda!

.

 I samarbete med Maybeauty 

Kram/Carola

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *