Rabattkod på Naow just nu

Rabattkod på Naow just nu

.

Jag testar den nya väldoftande tvålen Naow Hera. Snyggt på handfatet, design av Iwa Herdensjö och med doft av fikon. Tvålen är tillverkad i Sverige med miljövänligt innehåll.

.

Rabattkod på Naow just nu

 

095

.

Square Makeup bag från Naow. Bagen är gjord av mattvaxad bomull för att vara vattentålig, den är fodrad och har en ficka med dragkedja. Alla detaljer är av läder. Finns att köpa här.

.

Rabattkod på Naow just nu

.

.

.

Godmorgon Söndag

.

Hur mår ni alla fina läsare?

Nu har jag flyttat helt till vår nybyggda lägenhet mitt i småstaden. Det är en fantastisk känsla att flytta till nybyggt! Detta är 4 gången som jag flyttar till helt nybyggt så här. Det är så härligt att faktiskt få välja golv, skåpluckor, bänkskiva mm. Allt är nytt och fräscht och allt är framtaget efter vår önskan. Saker är helt orörda och hemmet luktar sådär härligt nytt och oanvänt.

.

Jag känner att det bubblar i hela mig, och jag vill liksom visa er allt här på bloggen nu på en gång. Jag har som jag nämnde på Instagram inget fiber inkopplad i huset än så jag har varken tv, internet anslutning eller hem telefoni. Så jag har väntat med att blogga men jag har inte fått något än så jag bloggar nu på min Iphone och hoppas på att den kommer i dagarna.

.

I dag har jag ett fint erbjudande till er söta läsare där ni har möjlighet att köpa fina produkter från Naow i butiken Agnes Amelia. Naow är det nya svenska företaget som erbjuder mönster på självklara saker som används varje dag. Att omge sig med färger och mönster är ett enkelt sätt att stanna upp och njuta lite mer. Tillsammans med utvalda svenska formgivare tar Naow fram unika mönster som sätter en modern prägel på produkter i hemmet. Vill ni ser mer produkter från Naow så hittar ni dem här.

Med koden Carola25 så ger Agnes Amelia er 25% rabatthela Naows sortiment fram till och med den 15/3.

.

Ha en fin söndag så ses vi i morgon igen!

Kram/Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *