Room of Karma är en Livsstilsblogg där jag vill ge er läsare inspiration till inredning, mode,småbarnsliv, tips och en stor dos feelgood.

Copyright

Om ni lånar mina bilder vill jag att ni talar om det för mig samt länkar till roomofkarma.se då alla bilder är tagna av mig om inget annat står i texten.

Följ mig på Facebook
Följ mig på Facebook
BLOGGARKIV

RofK ÄR SKRIBENT HÄR
RofK ÄR SKRIBENT HÄR
Mode & kläder
Toppblogg.seBesökstoppen
INFINITY

DU & JAG 

.

.

.

Hello!

.

Idag har vi lekt lite med Canon här hemma. Jag har alltid en massa idér på bilder jag vill ta.  Huvudet är alltid full av nya ider.  Jag gillar tecken och symboler, så som Plustecken, 5, hjärtan och Infinity mm.  Så idag satt jag och Daddy och lekte fram denna bild, hihihi. Lite roligt kanske???

.

.

Ha en fin kväll så ses vi i morgon!

.

KRAM

.

 

 

5 Responses to “INFINITY”

 • Jenny:

  Härlig bild. Ha en trevlig helg! Kram

 • Cecilia:

  Stort tack för en fantastiskt härlig blogg som inspirerar inom alla mina intresseområden, inredning, mode och mat! Jag blev även så förtjust i ditt Infinity-foto, det är inte så att du kan tänka dig att sälja en kopia till mig? :-) Ha en riktigt fin helg!

 • Carola:

  Hej Cecilia!

  Tack för din gulliga kommentar ang min blogg! Det värmer. Klart du får köpa en kopia.
  Jag fixar en bild i orginal storlek där du har möjlighet att förstora till den storlek du önskar till en bra skärpa. Bilderna här på bloggen är förminskade innan jag lägger ut dom för att inte ta för stor plats på Karma. Maila mig så löser vi detta ♥

  Vi hörs!
  kram CC

 • Sofia Andersson:

  Super fin bild!
  Kram