Room of Karma är en Livsstilsblogg där jag vill ge er läsare inspiration till inredning, mode,småbarnsliv, tips och en stor dos feelgood.

Copyright

Om ni lånar mina bilder vill jag att ni talar om det för mig samt länkar till roomofkarma.se då alla bilder är tagna av mig om inget annat står i texten.

Följ mig på Facebook
Följ mig på Facebook
BLOGGARKIV

RofK ÄR SKRIBENT HÄR
RofK ÄR SKRIBENT HÄR
Mode & kläder
Toppblogg.seBesökstoppen
GODMORGON TISDAG

 

 

 

.

Godmorgon Tisdag!

.

Vaknade till att solen sken in i sovrummet. Åhh vad det är härligt när man vaknar av att det är sol ute. Sitter just nu och äter en mysfrukost för mig själv i soffan. Ibland är det skönt att bara mysa för sig själv, samla energi mm. Önskar er en fin dag! Så ses vi lite senare alla fina KARMA läsare.

.

KRAM

.

Psst! När jag chillar i soffan så spelar jag denna sköna låt här.

.

.

5 Responses to “GODMORGON TISDAG”

Leave a Reply