Room of Karma är en Livsstilsblogg där jag vill ge er läsare inspiration till inredning, mode,småbarnsliv, tips och en stor dos feelgood.

Copyright

Om ni lånar mina bilder vill jag att ni talar om det för mig samt länkar till roomofkarma.se då alla bilder är tagna av mig om inget annat står i texten.

Följ mig på Facebook
Följ mig på Facebook
BLOGGARKIV

RofK ÄR SKRIBENT HÄR
RofK ÄR SKRIBENT HÄR
Mode & kläder
Toppblogg.seBesökstoppen
RÖKT LAKRITS FRÅN KOLSVART AB MALMÖ


.

OMG, Nog det godaste karamellerna jag någon sin ätit!!!!!!!!! ( finns att köpa på NK Kaffe, te & Choklad i Göteborg))

.

.

.

Tjing!

.

Wow, vilken delikatess till godis jag fann här, rökt lakris! Gud, vad gott det är med röksmak. Jag älskar lakris och smokey smak. Tänk er då en kombination av dessa två favorit, OMG! Om somrarna så röker vi räkor och fisk. Jag har droppar med röksmak som jag ofta lägger i långkok för att få den där goda smokey smaken. Att ha smokey i godis vad något  nytt för mig. Så nu fick jag en idé om att göra hemma gjorda chokladpraliner med smokey och chilli. Härligt med lite nya mat upplevelser.

.

Nu ser jag fram Fredagen den 28:e februari då mat- och dryckesmässan ”Passion för mat” kommer att starta i Göteborg. Den skall vi njuta tillsammans med ett par härliga gourmetvännerna Jocke & Eva-Lena som vi var tillsammans med i höstas på Arilds Vingård och skördade druvor om ni minns här. Nu är det dags för goda delikatesser och mat till vår lammkväll i mars hemma hos familjen KARMA.

.

KRAM

4 Responses to “RÖKT LAKRITS FRÅN KOLSVART AB MALMÖ”

Leave a Reply