Room of Karma är en Livsstilsblogg där jag vill ge er läsare inspiration till inredning, mode,småbarnsliv, tips och en stor dos feelgood.

Copyright

Om ni lånar mina bilder vill jag att ni talar om det för mig samt länkar till roomofkarma.se då alla bilder är tagna av mig om inget annat står i texten.

Följ mig på Facebook
Följ mig på Facebook
BLOGGARKIV

RofK ÄR SKRIBENT HÄR
RofK ÄR SKRIBENT HÄR
Mode & kläder
Toppblogg.seBesökstoppen
EFTERLYSNING F.A.V BURN OUT PEACE TOP

.

BURN OUT SWEATER från F.A.V

vart oversize-tröja med vintage-look från F.A.V. Stort peace-märke på ryggen i form av guldfärgade nitar samt snygga råa kanter. Tröjan har vid ringning och är längre bak än fram. Längd bak från axeln 58 cm, byst 110 cm, ärmlängd 43 cm. Färgen svart.

.

.

.

.

.

.

.

.

Goood Kväll Finingar!

.

Åhhhhh, kolla in vilken snygg topp från F.A.V , det står verkligen CC på denna peace topp. Har suttit och kikat runt på lite vårkläder igen och hittade då denna från i höstas. Tyvärr så var den slut på Bubbleroom där jag hittade den. Så nu lägger jag ut en efterlysning på denna snyggtopp från F.A.V, kanske finns det något butik som har kvar denna burn out peace i färgen svart till mig?!. Så snälla  snälla ni läsare som har sett någon butik eller om ni är en butiksägare som ser detta och vet var jag kan finna denna góbit. Så vore jag tacksam om ni mailar mig på roomofkarma@hotmail.com  Vill verkligen verkligen ha denna! 

.

.

.

 

.

.

 

.

Så här ser den ut fram i från. Verkligen hur snygg som helst!!

.

.

.

.

 

 

Ha en riktigt mysig kväll alla fina Karma läsare! 
.
.
KRAM
.
.
KRAM

12 Responses to “EFTERLYSNING F.A.V BURN OUT PEACE TOP”

Leave a Reply